Sponsors gezocht

 

Beste ondernemende buurtgenoot!

 

Op 2 juli 2017, dat is op een zondag, organiseren wij van de Stichting Rijnkennemerlaanontbijt, voor de derde maal het Rijnkennemerlaanontbijt. Dit doen we samen met een grote groep actieve vrijwilligers uit de buurt. We dekken een lange tafel middenin de Rijnkennemerlaan en serveren daar een gratis ontbijt. Omdat we dat leuk en gezellig vinden, maar ook omdat het er gewoon geweldig uitziet!

 

We hebben momenteel budget om voor 1200 mensen een ontbijt op tafel te zetten. Winkelcentrum Terwijde is onze hoofdsponsor. Als het kan willen we graag groter groeien dit jaar en daarom vragen we uw steun. Voor 300 euro kunt u een VIP-tafel sponsoren. Aan deze tafel is plek voor zes personen.

 

De tafel is feestelijk gedekt en voorzien van allerlei lekkers. U kunt met uw personeel komen ontbijten, maar u kunt de tafel bijvoorbeeld ook verloten onder uw klanten! In ruil voor uw bijdrage, ontvangt u dus een luxe ontbijttafel èn vermelden we bovendien de naam van uw onderneming op onze placemats.

 

Heeft u belangstelling om het ontbijt te sponsoren, dan kunt u contact opnemen op onderstaand mailadres of telefoonnummer.

rijnkennemerlaanontbijt@gmail.com

 

Hopelijk zien we u terug op 2 juli op het leukste buurtontbijt van Nederland

 

Namens de stichting Rijnkennemerlaanontbijt,

Marieke Dubbelman, Joyce Roskamp,  Jon-Erik Smelik, Joyce Roskamp en Dyon Groen in’t Wout